Baggrund

Velkommen til den første officielle Beerpong liga i Danmark. I første sæson er ligaen kun åben for kollegier i København, men vi udvider allerede fra anden sæson.

Beerpong ligaen er opstartet 13. oktober 2014 og tilmelding kører indtil 7 dage før sæsonstart. Rækker og puljer vil blive offentliggjort på siden umiddelbart efter. Beerpong ligaen er for alle der har lyst til at være med, uanset niveau eller ambitioner. Det handler om at have nogle gode fællesoplevelser og konkurrere imod hinanden i en sportsgren hvor alle kan dyste på lige fod. Uanset om I spiller for at vinde eller ej, så er det en sjov og anderledes måde at møde ligesindede studerende på.

Det er kun muligt at deltage i én række – dog kan flere hold fra samme kollegie forekomme i samme pulje. Der vil være kamp ca. hver  14. dag. Alle tilmeldte hold modtager cups, bolde og racks ved tilmelding. De officielle standarder og krav for, hvad hjemmeholdet skal stille til rådighed kan findes under betingelser.

Som udgangspunkt er det holdene selv der dømmer kampen, men det er fuldt ud legalt for hjemmeholdet at stille en dommer til rådighed.

Det koster 95,- pr. hold at tilmelde sig for de første 25 hold. Herefter koster det 190 kroner pr. hold bestående af to personer at tilmelde sig (95,- pr. mand). Prisen inkluderer blandt andet tilsendelse af de originale beerpong cups, samt bordtennisbolde og rack til at samle kopperne.

Kan du heller ikke vente? Så tilmeld dig/jer allerede nu og kom med fra start.