FAQ

FAQ

 • Hvorfor er ligaen kun for kollegier?

Det er det primært pga. det sociale element. Beer pong ligaen foregår ligesom de fleste andre sportsligaer – der spilles nemlig skiftevis på hjemme- og udebane. På den måde får deltagerne set hinandens kollegier samtidig med de får opbygget et socialt bånd.

 

 • Kan man deltage med en makker der ikke bor på kollegie?

Ja, det kan man godt. Den ene spiller skal blot være tilknyttet et kollegium.

 

 • Hvad sker der hvis man flytter i mellemtiden?

Så kan man stadig godt være med. Så længe man stadig spiller sine kampe på det kollegie man oprindeligt tilmeldte sig fra.

 

 • Kan man bruge substitutter til kampe?

Ja, det er også tilladt. Hvis din makker eks. bliver syg eller ikke kan spille alligevel, er det tilladt at bruge en anden spiller – også selvom denne ikke bor på kollegium.

 

 • Hvornår starter ligaen igen?
 1. Sæson sluttede d. 27. marts 2015. Den præcise dato for anden sæson er ikke fastlagt endnu, men det bliver med start omkring marts. Ligaen kommer herefter til at strække sig ca. 6 uger frem. Mere info kommer snart.

 

 • Hvorfor spilles der med ”liga-regler”?

Det er der flere grunde til. Den første er, at hvis du deltager i beer pong ligaen, så deltager du i en konkurrence-sport. Du vinder udelukkende på at være god til at ramme kopperne og ikke på to hurtige bounce-skud imens modstanderholdet kigger væk. Reglerne er modificeret en smule fra verdensmesterskaberne i Las Vegas og de fungerer især godt til større turneringer.

 

 • Hvor spilles der med ”Lean” og ikke albue-regel?

Mange spillere der er vant til at spille beer pong i byen, har undret sig over at der ikke bruges albue-reglen. Grunden er simpel. Det fungerer ganske enkelt ikke i større turneringssammenhæng, da der ellers skulle være dommere på til alle kampene. Ved at spille med ”Lean” opstår der aldrig tvivl om dette. Inden du selv har prøvet det, så kan vi hurtigt på erfaring afklare myten om, at det er de høje mennesker der vinder – det er ikke tilfældet.

 

 • Hvorfor tæller bounce-skud ikke ekstra?

Det gør det af den simple grund, at beer pong ligaen repræsenterer beer pong som en konkurrence-sport. Derfor risikerer vi ikke at vinderholdet sejrer på bounceskud imens modstanderholdet er uopmærksomme. Bounce tæller for normalt skud og det er ikke tilladt at slå bolden væk.

 

 • Hvad skal der bruges af udstyr for at være med i ligaen?

Når et hold tilmelder sig ligaen, får de tilsendt 11 cups, 2 bolde og én rack. Dette skal medbringes til alle kampe. Udstyret er inkluderet i prisen for tilmelding.

 

 • Afholder beerpongliga.dk andre turneringer end ligaen?

Ja, det gør vi. Vi har et turneringsprogram som du kan se her: http://beerpongliga.dk/eventse/

Det bliver løbende opdateret og ellers kan du like vores facebook-side: https://www.facebook.com/beerpongliga?fref=ts og få info så snart vi har en ny turnering.