Finale sæson 2014/2015 – Resumé

Der var lagt op til stor spænding og tætte kampe, inden finalen d. 27. marts i beer pong ligaen for kollegier i København.

Siden d. 14. november 2014 har spillerne på skift spillet på hinandens kollegier og høstet vigtige point til finalespillet. Nu var det alvor.

Til trods for et par afbud på finale-dagen formåede ca. 30 dedikerede spillere at finde frem til Saloon Bar.

Først gjaldt det de indledende kampe. Her spillede alle hold i puljerne imod hinanden igen og der blev givet 2 point pr. sejr.

Finale14

I pulje 1, var det de frygtede 1st Servers fra Grønjordskollegiet, der kun havde afgivet 1 ud af 18 mulige point i løbet af sæsonen, som hurtigt viste de var kommet for at vinde. Det blev også kun til et enkelt, dog overraskende nederlag i de indledende kampe til Team E.P.O – som i øvrigt endte med at blive aftens helt store overraskelse. 1st Servers, som stort set havde sikret sig en 1.plads i indledende kampe på forhånd, sluttede her med hele 25 point, skarpt forfulgt af Team Beer pong Liga og Team E.P.O fra Robert Jacobsens kollegiet. Køkken Q, som også havde vist god form og lagt sig blandt toppen forud for dagen gik desværre mere eller mindre i stå i deres spil. Det betød kun en enkelt sejr i de indledende kampe og en skuffende 5. plads i puljen for holdet fra P.O. Pedersen Kollegiet. Team Termodynamik kom til finalen med en positiv indstilling, til trods for at kollegiekampene ikke var gået helt optimalt. Niclas, som i øvrigt kun spiller med mixpartner, havde ellers forbedret sit blandingsskud (bounce og direkte), men den kom desværre aldrig rigtig til at sidde som den skulle. LePong James fra Tietgen kollegiet kom lidt senere end startfløjtet. Det betød 5 hurtige kampe i træk og med to hurtige sejre, fik de lagt sig godt an til 4. pladsen.

Videre fra pulje 1:

 • 1st Servers
 • Team Beer Pong Liga
 • Team E.P.O

FinaleI pulje 2 var stillingen helt tæt inden de indledende kampe. Her så gruppens favoritter Balls to The Wall fra Bikuben kollegiet enormt farlige ud. De havde lavet rent bord hele sæsonen, til trods for et enkelt afbudsnederlag. Den kvindelige spiller Sissel, havde inden finalen været nødsaget til at lave en udskiftning med den amerikanske Ben, hvilket viste sig at blive en dyr beslutning. Balls to The Wall nåede nemlig aldrig rigtig at finde formen i spillet. Det havde pigeholdet Team Special Buddies til gengæld, som virkelig viste topform og på overraskende vis formåede at vinde samtlige indledende kampe. Det gav dem i alt 17 point som var nok til at gå videre som gruppens 1’er. Gruppens anden overraskelse var mixholdet P1 og P2, som var kommet med på afbud og dermed startet ligaen ud med scoren 0-9. De formåede dog at gå til finalen med 6 point og ende som 2’er efter de indledende kampe. Dizzy Miss X’s kom til finalespillet som 2’er, men spillede desværre noget svingende. Selvom man ikke var i tvivl når Chris ramte en kop, var det desværre ikke ofte nok, der blev sendt et brøl igennem rummet. No Pong Intended startede finaledagen i bunden, men formåede at spille sig hele vejen op som nummer 3. Nederst i puljen fandt vi De Skarpe Pandaer fra Falkoner, som dog alligevel fik spillet flere tætte kampe og også hapset en enkelt sejr!

Videre fra pulje 2:

 • Team Special Buddies
 • P1 og P2
 • No Pong Intended

Finale16

I pulje 3 var det noget anderledes. Puljen var desværre ramt af afbud og det betød at Gentle Ms og Falkonér Fighters her måtte spille om 1. og 2. pladsen. Gentle Ms havde dog over dobbelt så mange point fra start og selvom Falkonér Fighters kom godt fra start, blev der ikke rykket yderligere rundt.

 • Gentle Ms
 • Falkonér Fighters

 

Pga. afbud i pulje 3, blev der spillet play-off kamp om den sidste 3. plads imellem 4. pladsen fra henholdsvis pulje 1 og 2.

Det betød altså en vigtig kamp om at gå videre imellem Dizzy Miss X’s og LePong James. Her trak sidstnævnte det længste strå.

I det videre gruppespil, blev puljerne derfor således:

 • 1st Servers (Grønjordskollegiet)
 • P1 og P2 (Falkonér kollegiet)
 • LePong James (Tietgen Kollegiet)

 

 • Team Special Buddies (Grønjordskollegiet)
 • Falkonér Fighters (Falkonér kollegiet)
 • Team E.P.O. (Robert Jacobsens Kollegiet)

 

 • Gentle Ms (Grønjordskollegiet)
 • Team Beerpong Liga DK (Robert Jacobsens Kollegiet)
 • No Pong Intended (Robert Jacobsens Kollegiet)

 

I den nye pulje 1, måtte storfavoritterne 1st Servers desværre sande deres værste mareridt og blandt andet se sig slået til 4. pladsen fra pulje 1. Til trods for nogle enormt tætte 1-0 kampe og tæt på og lige ved for P1 og P2, var det LePong James der enormt overraskende, trak det længste strå og kvalificerede sig til semifinalen. Det gjorde de blandt andet ovenpå en kamp imod P1 og P2, der endte hele to gange i overtid!

I pulje 2 kunne Team Special Buddies heller ikke holde formen til trods for, at de var ubesejrede på dagen. Ligeledes fik Falkonér Fighters heller ikke helt den sejrsrus de havde håbet på. Derimod var det sæsonens comeback mestre Team E.P.O. der formåede at trumfe igennem og kvalificere sig til semifinalen. Til stor ærgelse for de boldskarpe piger fra Special Buddies.

Det var altså noget overraskende de 3. seedede fra pulje 1 og pulje 2 i de videregående grupper, der formåede at holde is i maven og indstille sigtekornet på bedste vis.

I pulje 3 var det noget anderledes. Her udraderede Team Beerpong Liga DK nemlig No pong intended med hele 8-0 i første kamp for herefter at tabe 0-4 til de varme Gentle Ms. No Pong tabte begge kampe og fik aldrig rigtig sat skub i hjulene efter de indledende kampe.

Semifinalen stod imellem de varme LePong James og Team Beerpong Liga DK. Sidstnævnte spillede dog en ganske solid kamp og til trods for nogle skarpe modstandere formåede Team BPLD at lukke kampen og spille sig i finalen.

I den anden semifinale stod dagens overraskelse Team E.P.O over for de formstærke Gentle Ms. Her måtte Team E.P.O desværre også se sig slået og det betød altså at kampen om 3. pladsen skulle spilles imellem LePong James og Team E.P.O. Her trak E.P.O den højeste bold og fik lukket og slukket og dermed hapset 3. pladsen. Til trods for den skuffende 4. plads var det alligevel et velspillende og storsindet LePong James der forlod finalen med selvtilliden i behold.

Finale11

I finalen mellem Team Beerpong Liga DK og Gentle Ms skulle der spilles bedst ud af tre kampe.

Her spillede førstnævnte en stærk første kamp og kom foran 1-0 i set, hvor Gentle Ms virkede nervøse i deres spil. Dog kunne formen ikke holde hele vejen og Gentle Ms viste efterfølgende, hvorfor de fortjente at vinde ligaen med to stabile kampe i træk, hvor de virkelig spillede overlegent.

Til sidst kunne Gentle Ms lukke kampen og selvom Team BPLD havde muligheden for at spille sig i overtid, lykkes det desværre ikke.

Et stort tillykke til Gentle Ms fra Grønjordskollegiet med 1. pladsen og et stort tak til alle spillere der deltog i ligaen!

fi Finale20