Lad os afholde turneringer hos dig

Beerpong Liga DK stræber efter at være Danmarks førende udbyder af beer pong turneringer og udstyr.

Det gør vi blandt andet af den grund, at vi står bag Danmarks første Liga for beer pong blandt studerende. Derudover har vi et tæt samarbejde med playbeerpong.dk, hvilket betyder at vi sammen, er de eneste leverandører, af de helt originale racks og cups som også bliver brugt i Las Vegas og alle andre store turneringer i Europa og resten af verden. Har vi stadig din interesse? Så læs videre…

Finale14

Skal vi afholde en turnering for jer? Vi holder både turneringer for private, barer/diskoteker og øvrige virksomheder til festlige arrangementer. Når vi afholder én turnering, kommer vi oftest med borde, cups, racks, bolde, vaskebeholdere, bannere med regler, turneringstavle, bordnumre eller hvad der ellers kan være behov for. Antallet af borde varierer alt efter antal deltagende hold. Som udgangspunkt er det bedst at have ét bord pr. 8-16 personer afhængigt af hvor intenst det skal være. Nedenstående viser hvordan en typisk afholdelse foregår:

  • Vi kommer ud med alt udstyr ca. 1 time inden turneringsstart.
  • Vi gør alt klar, sætter alt op og sørger for det hele spiller optimalt.
  • Hvis det er en turnering med allerede tilmeldte hold, giver vi en kort briefing inden vi starter. Ellers har vi kort opridsning af reglerne på bordene. Ved bordene ved de enkelte hold.
  • Vi er med fra start til slut og sørger for, at alle deltagerne hygger sig og er indforstået med reglerne. Vi er der hvis der opstår spørgsmål eller eventuelle diskussioner.
  • Vi styrer gerne slagets gang og kalder kampene op og opdaterer turneringstavlen med resultater så alle kan følge med.
  • Vi kårer vinderhold, overrækker præmier og pakker derefter tingene sammen igen. Medmindre andet aftales.

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så send en mail og modtag vores salgsmateriale ved at bruge vores kontaktformular. Her kan du læse mere om hvad beerpongliga.dk kan tilbyde i form af markedsføring, reklame, samt tiltrækning af gæster, spillere og tilskuere.