Lad os afholde turneringer hos dig

Beerpong Liga DK stræber efter at være Danmarks førende udbyder af beer pong turneringer og udstyr.

I 2014 stod vi bag Danmarks første liga i beer pong og siden da har vi afholdt mindre og større turneringer for barer, virksomheder og private. Sammen med vores samarbejdspartnere kan vi levere både mindre og større setups. Uanset om I blot ønsker et mindre afslappet hygge arrangement eller en afholdelse af en større turnering, så kan vi levere det der skal til.

Finale14

Skal vi afholde en turnering for jer? Når vi afholder én turnering, kommer vi oftest med borde, cups, racks, bolde, vaskebeholdere, bannere med regler, turneringstavle, bordnumre eller hvad der ellers kan være behov for. Antallet af borde varierer alt efter antal deltagende hold. Som udgangspunkt er det bedst at have ét bord pr. 8-16 personer afhængigt af hvor intenst det skal være. Nedenstående viser hvordan en typisk afholdelse foregår:

  • Vi kommer ud med alt udstyr ca. 1 time inden turneringsstart.
  • Vi gør alt klar, sætter alt op og sørger for det hele spiller optimalt.
  • Hvis det er en turnering med allerede tilmeldte hold, giver vi en kort briefing inden vi starter. Ellers har vi kort opridsning af reglerne på bordene. Ved bordene ved de enkelte hold.
  • Vi er med fra start til slut og sørger for, at alle deltagerne hygger sig og er indforstået med reglerne. Vi er der hvis der opstår spørgsmål eller eventuelle diskussioner.
  • Vi styrer gerne slagets gang og kalder kampene op og opdaterer turneringstavlen med resultater så alle kan følge med.
  • Vi kårer vinderhold, overrækker præmier og pakker derefter tingene sammen igen. Medmindre andet aftales.

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så send en mail til os med jeres ønsker på kontakt@beerpongliga.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt og altid inden for 24 timer.

Udvalgt reference: